onsdag 30 januari 2013

Dåligt väder, dåliga kläder!

Blää för snöoväder, är inge kul å vara ute när det är dåligt väder, man brukar ju säga inget dåligt väder bara dåliga kläder. Men det är inte kul och vara ute längre stunder när vädret är som det har varit idag. Så vi har ägnat lite tid till att koka ny mat till Dimma ca 5 kg som snart är blandad med korngryn och uppmätt i portionspåsar som ska in i frysen.

Imorgon blir det att göra en ny sats med mini-köttbullar till Dimma som vi använder när vi tränar. Jag vet jag skämmer bort henne, men vad ska jag annars använda till belöning när vi tränar när hon är mest förtjust i godis. Hon får ju inte äta vanligt hundgodis, korv, leverpastej eller nå annat som hon gillar utan just nu utreder vi ju allergi och då är det älgkött som gäller så därför har vi malt hennes älgkött som vi rullar till köttbullar och som hon verkligen älskar. Köttbullarna är perfekt storlek små och det är billigt att köpa kött till hunden och göra mat och godis själv men det tar lite tid och tålamod bara. Förra gången vart det ca 500 st mini-köttbullar.




Vi har även lärt oss ett nytt litet trick, är inte riktigt klart än men på god väg! Min vilja är att hon ska bädda in sig mer och med ett täcke i stället för en handduk. Tricket heter Är du trött? Här är en liten filmsnutt i alla fall.


1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera