torsdag 15 november 2012

Dimma börjar bättra på sig efter klobrottet!!

Dimma har för två veckor sedan brutit sin klo på framtassen,  så vi var tvungen att operera bort den så en ny kunde växa fram. Det har varit en massa tvättade av tassen och Dimma har varit tvungen att vara still och inte leka med sina kompisar och det värsta av allt enligt Dimma själv så har hon varit tvungen att ha tratt på sig ååå de var inte speciellt populärt. Men med tiden så har hon vant sig och nu så tycker hon att tratten är rätt kul, för hon får ju alltid nå gott när den ska på. Dom lär sig allt snabbt vad som lönar sig.

Igår så var vi på ett åter besök hos veterinären eftersom att jag var så osäker på om det läker som det ska. Men som tur var så sa vertinären att allt var som det skulle.

Äntligen så kan vi börja promenera och träna igen som förut eller nästan i alla fall, lite lugnare ska vi ta det tills en ny klo har vuxit ut igen.. Det vi måste passa oss för är o spårade promenader i snön där det kan skava på pulpan. Men det känns skönt nu när hon är på bättrings vägen.

Idag har vi fått följa med Ida och hennes träningskompisar till hundarenan och träna lite agillity och lydnad.Åååå gud vad roligt det var tyckte vi båda.
.Nu ligger Lillgumman och tar det lugnt och tuggar på ett grisöra på mitt jobb.:-)

1 kommentar: